Maapirtti

Maapirtillä voit pitää suuremmankin juhlatilaisuuden. Kyläkirkon välittömässä läheisyydessä sijaitseva Maapirtti tarjoaa myös mahdollisuudet monipuoliseen harrastustoimintaan.

Maapirtti on vuonna 1953 valmistunut juhlatalo, joka on peruskorjattu 2000-luvulla. Talossa voidaan järjestää häitä, harrastetoimintaa, syntymäpäiväjuhlia tai muita perhejuhlia- ja tilaisuuksia.

Maapirtti peruskorjattiin 2000-luvun alkupuolella ja talonmiehen asunto remontoitiin nykyajan tarpeita vastaavaksi. Suuren peruskorjauksen jälkeen on remontoitu WC-tilat, vaihdettu öljykeskuslämmitys maalämpöön, sekä viimeisimmässä remontissa uusittiin maapirtin katto ja samalla maalattiin niin ulko-, kuin sisäpintojakin.

Peruskorjauksessa ja sen jälkeisissä remonteissa talkootyö ja julkisten avustusten osuus on ollut merkittävässä roolissa.

Sijainti

Kytäjän Maapirtille on matkaa Hyvinkään keskustasta 13 km, moottoritieltä 8km, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Palkkisillantielle.

Maapirtti sijaitsee noin 200 metrin päässä risteyksestä tien vasemmalla puolella.
Kytäjän kirkko, suosittu vihkipaikka etenkin kesällä, sijaitsee vain parin sadan metrin päässä.

Yhteystiedot:

Palkkisillantie 28, 05720 HYVINKÄÄ
puh. 040 357 6973

Talonmies puh. 044 979 1621

Talon tilat

Maapirtin yleinen siivous kuuluu vuokrahintaan. Salissa käytettävät tuolit ja pöydät löytyvät näyttämöltä ja vuokrauksen päätyttyä ne tulee palauttaa näyttämölle takaisin.

Muu varustus

Lippu nostetaan salkoon tarvittaessa. Pirtin pihalla autoille parkkipaikkoja noin 50. Myös kirkolla autoille parkkipaikkoja noin 50.

Talo perustiedot

Keittiön varustus

Esteettömyys

Kytäjän kirkko

Noin 200 metrin päässä sijaitseva Kytäjän kirkko on suosittu vihkipaikka varsinkin kesällä.

Vuokraus

Koko talo sopii perhejuhliin, esimerkiksi häihin. Käytettävissä on silloin sali näyttämöineen, eteinen, kahvio ja toimiva laitoskeittiö sekä pieni yläkerran ”herrainhuone.” Kytäjän kirkko on kävelymatkan päässä.

Pelkkä sali sopii mm. isojen kokousten, sisäpelien ja esittelyjen pitoon.

Kahvio sopii pienempiin kokouksiin ja pieniin perhejuhliin (enintään 30 henkeä).

Maapirtin yleinen siivous kuuluu vuokrahintaan. Salissa käytettävät tuolit ja pöydät löytyvät näyttämöltä ja vuokrauksen päätyttyä ne tulee palauttaa näyttämölle takaisin. Isot roskat tulee asiakkaan viedä pois.

Varaukset puhelimitse numerosta 040 357 6973. Taloa voi myös tulla katsomaan (sovi talonmiehen kanssa tai edellä olevasta puhelinnumerosta). Talonmiehen puhelinnumero on 044 979 1621.

Maapirtin sähköpostisoite maapirtti@gmail.com vastaa tiedusteluihin.

Hinnasto

Koko talo (sali, kahvio, keittiö) viikonloppu: pe klo 12 – su klo 16 Huomautus: Talon pitää olla tyhjänä lauantai illan juhlan jälkeen kello 02:00.

400 euroa. Varausmaksu 150€, hyvitetään loppulaskussa

Sali päiväksi

200 euroa

Koko talo päiväksi

250 euroa

Kahvio ja keittiö, kokous tai vastaava

50 euroa

Sulkapallo 1 tunti

8 euroa

Pingis 1 tunti

5 euroa